view this site in English

AJW Sociale Activiteit

Datum: 29 mei

Lieve Labyrinters,
Op 29 mei organiseert de Allejaarsweekendcommissie een fantastische sociale activiteit voor jullie! Deze activiteit zal bestaan uit een boottocht over de Leidse grachten! Op de boot kunnen jullie genieten van een muziekje en een spelletje. Hierbij zullen jullie twee drankjes ontvangen van Labyrint. Het is ook mogelijk om zelf drankjes mee te nemen! Wij zullen om 19:45 verzamelen bij 'De Leidse Rederij'. Wees op tijd! Anders vertrekt de boot zonder jou!

Dat is nog niet alles... Want achteraf is het ook nog mogelijk om karaoke met ons te zingen! Wij zullen na de boottocht aanmeren bij 'De Hut Van Ome Henne' en hier samen de longen uit ons lijf zingen. Het leukste hieraan is dat iedereen hierbij welkom is. Dus mocht je geen kaartje hebben kunnen bemachtigen voor de boot, sluit dan gezellig aan vanaf 22:30 bij de karaoke. Nodig hier ook gezellig al je vrienden voor uit!!
De drankjes zijn hier op eigen kosten, maar wel met goede studentenprijzen. Je hebt al een biertje of frisje voor €1.75 en een wijntje voor €2.50. 

Tickets voor de boottocht zijn vanaf woensdag 8 mei om 12:00 beschikbaar. Zorg dat je erop tijd bij bent, want de boot heeft maar een beperkte capaciteit van 30 man!!

Op deze activiteit worden foto’s gemaakt. Deze foto’s kunnen worden gebruikt voor promotie, bijvoorbeeld door ze te plaatsen op onze openbare website. Als u het hier niet mee eens bent, dient u dat tijdig kenbaar te maken bij het bestuur.

Sponsoren

Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint

Realisatie: verenigingenweb