view this site in English

Actieve-Ledenetentje + Laby-only Feest

Datum: 22 mei

Beste feestgangers,

De Poolparty lijkt nog geen week geleden, maar de Feestcommissie heeft alweer een nieuw feest voor jullie in petto. We reizen terug in de tijd en over de grote plas naar de jaren 70 van California. Toen leer hip was en haar vol zat met vet of permanentjes, je in je auto in de bioscoop stond en roken nog gezond was. Om je gevoelens te uiten begin je spontaan met zingen en kent iedereen om je heen dezelfde pasjes, je jas gooi je in de hoek en danst en zingt er op los. Ja ik heb het natuurlijk over grease.
Met dat als thema in gedachte geeft Labyrint het Laby-only feest: 'LABY LIGHTNING!'
Van dit feest wordt helaas geen film gemaakt,maar je kunt wel een leuke polaroid foto schieten! Dus steek die kam maar in je zak en trek de kast van je ouders open want over minder dan een maand gaan we van start!!
Je kunt 22 mei na het actieve leden etentje van Labyrint gelijk door naar COC de Kroon en dan gaan wij daar om 22:00 van start met het eerste nummertje.

TOEGANG = GRATIS
ALLEEN VOOR LABYRINTLEDEN

Zet jezelf op aanwezig en tot de 22e!!

Om onze actieve leden te bedanken, heeft het bestuur een Actieve-Ledenetentje  georganiseerd. Het diner zal plaatsvinden bij Pizzeria Karalis op woensdag 22 mei om 18 uur. Het diner en twee drankjes zijn gratis. Inschrijven kan via deze link tot 15 mei. Dit is alleen mogelijk als je momenteel in een commissie zit. Aansluitend aan het diner zal er een Laby-only feest zijn, de Fecie organiseert een mooi feest voor alle leden van Labyrint. Het feest zal gratis zijn en alleen toegankelijk voor Labyrint-leden.

Sponsoren

Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint

Realisatie: verenigingenweb