view this site in English

Netwerkevenement

Datum: 03 mei

Ben jij op zoek naar die ene leuke baan? Wil je jouw professionele netwerk uitbreiden? Of passende oplossingen bedenken voor de uitdagingen waar organisaties vandaag de dag mee te maken hebben?
Op vrijdag 3 mei organiseert de Alumnicommissie het netwerkevenement: ‘Can I get a connection?’ Een variatie op het grote succes van het bedrijvendiner én in samenwerking met grote bedrijven als Yacht, UniPartners, Idean, Sthree en Behaviour Change Group. 
Het netwerkevenement begint om 16:00. We starten met een aantal casussen, waarbij bedrijven een discussievraag aanleveren. Vervolgens zullen deelnemers in groepen over deze vragen discussiëren, waarna de casussen worden nabesproken. Na de casussen is er een carrièremarkt, in combinatie met een netwerkborrel, waarbij verschillende bedrijven zich zullen presenteren en er de mogelijkheid is om in gesprek te gaan. 
Het evenement zal tot ongeveer 19:00 duren.

Netwerkevenement - Member ticket

Netwerkevenement - Non member ticket

!!Dit evenement is in eerste instantie enkel toegankelijk voor masterstudenten en alumni. De inschrijving voor bachelorstudenten zal opengaan op 26 april. Er zijn een slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!!

   
   

 

Op deze activiteit worden foto’s gemaakt. Deze foto’s kunnen worden gebruikt voor promotie, bijvoorbeeld door ze te plaatsen op onze openbare website. Als u het hier niet mee eens bent, dient u dat tijdig kenbaar te maken bij het bestuur.

Sponsoren

Gemiva SVG Groep
Joor-it
Inzowijs

Realisatie: verenigingenweb