view this site in English

Kerstdiner

Datum: 19 december

Dit jaar presenteert SoAcie... een Golden Winter Christmas Dinner! Heb jij zin in een overheerlijk driegangen shared-dining in een gezellige, sfeervolle ruimte? Heb jij zin om gezellig met je Labyrint vrienden een feestelijke kerstavond te beleven? Twijfel niet en schrijf je in! Let wel op: de deadline voor de inschrijving is zondag 16 december om 23:59:59.

De prijs voor dit diner is €18.00, en hiervoor krijg je een heerlijk driegangen shared-dining ervaring, de mogelijkheid om een mooie kerstfoto te maken van jou en je vrienden en een avond vol warme kerst-herinneringen!

Het kerstdiner zal plaatsvinden in Restaurant Aperitivo, in de Breestraat 49, 2311 CH Leiden. Je wordt verwacht rond 20:15, zodat we kunnen beginnen met dineren om 20:30. Ga van te voren alvast gezellig wat drinken met vrienden in een van de vele dichtbijzijnde cafeetjes. De dresscode is Casual Chic, dus doe mooie kleding aan en wees erbij!

Deze activiteit is vol! Er kan een mail gestuurd worden naar bestuur@labyrintleiden.nl voor een plek op de reservelijst. Vermeld hierbij eventuele allergieën/dieetwensen.

Sponsoren

Acquisitiepartners
acquisitiepartners
acquisitiepartners

Realisatie: verenigingenweb