view this site in English

Informatieavond cursus GZ-psycholoog in de praktijk

Datum: 15 januari

Wil jij ervaren hoe het is om als GZ-psycholoog in een eigen praktijk te werken? Hoe ga je bijvoorbeeld om met de tijdsdruk die bij behandelingen wordt opgelegd door zorgverzekeraars, de maatschappij en cliënten zelf om zo doelgericht mogelijk te werken? Door middel van casuïstiek, rollenspellen en oefeningen wordt je meegenomen door het hele behandelproces, vanaf de aanmelding en intake tot aan de uitvoering van diverse behandelinterventies en de afronding en nazorg.

De nadruk van de cursus ligt op de praktijk en werkelijkheid, veel oefenen en zicht krijgen op het echte werk door het gebruik van casuïstiek en beeldmateriaal. Ook zal er één van de avonden een cliënt uit eigen ervaring vertellen. De cursus wordt gegeven door Barbara Foppema. Zij is GZ Psycholoog, Kinder- en jeugdpsycholoog NIP en tevens eigenaar van Psychologenpraktijk Hartendief. Voor meer informatie over Barbara kun je een kijkje nemen op: www.psychologenpraktijkhartendief.nl.  

De bijeenkomsten zullen duren van 19:30 tot 21:30. De cursus vindt op de volgende data plaats:
Maandag 29 januari - Cursusavond 1
Maandag 5 februari - Cursusavond 2
Donderdag 15 februari - Cursusavond 3
Donderdag 8 maart - Cursusavond 4
Donderdag 15 maart - Cursusavond 5

Deelname aan de cursus kost €112,50. Ben je geïnteresseerd in deze cursus of wil je meer weten? Kom dan naar de vrijblijvende informatieavond op maandag 15 januari van 19:30-20:30 in lokaal 1A03 op de FSW. Aanmelden voor de informatieavond en/of de cursus doe je door een mailtje te sturen naar carriere@labyrintleiden.nl. Ook voor alle overige vragen die je hebt over de cursus kun je hier terecht! De cursus wordt gegeven in het Nederlands.

Sponsoren

Inzowijs
Joor-it
Athenastudies

Realisatie: verenigingenweb