view this site in English

IC Sportdag

Datum: 19 april

Beste studenten!

De International Committee van Labyrint present met trots haar volgende evenement: de sportactiviteit! Is er een betere manier om even wat stoom af te blazen na de tentamens dan lekker even te rennen en de adrenaline laten stromen in je bloed!

We hebben dit jaar een hele speciale activiteit voorbereid, namelijk een lasergame-avond! Maar niet zomaar lasergamen, nee, we gaan naar een geheime locatie. Op het moment kunnen we hier nog niet meer over vertellen, maar het wordt angstaanjagend en heel erg tof. Ga naar dit evenement om op de hoogte te blijven over updates over de locatie, een mooie plek in Leiden.

De spelers zullen onderverdeeld worden in teams en we zullen verschillende games spelen. Klassiekers als verover de vlag, maar ook anarchistische free-for-all! Voorhand worden kaarten van de omgeving uitgedeeld, zodat jij met je team je strategie kan doorspreken.

Zorg dus dat je je beste humeur meeneemt en een scherpe geest, als je ze hebt, neem dan ook night-vision goggles mee. Als je de gelukkige eigenaar daarvan bent.

Voor maar 4.50 voor leden en 5.50 voor niet-leden kan jij bij deze fantastische avond vol adrenaline en leuke mensen zijn. Snacks en drankjes inbegrepen.

Koop hier je kaartjes!

Sponsoren

acquisitiepartners
Acquisitiepartners
acquisitiepartners

Realisatie: verenigingenweb