view this site in English

Alumni Symposium

Locatie: Faculteit Sociale Wetenschappen, Leiden
Datum: 11 maart

Op donderdagavond 25 februari zal het alumnisymposium 'Over seks gesproken...' omtrent het thema seksualiteit plaatsvinden. Tijdens het symposium zullen verschillende onderwerpen rondom seksualiteit belicht worden. 

Programma:
Zo zal seksuoloog Minke de Boer, bekend van Spuiten en Slikken, de openingslezing verzorgen. Vervolgens kan er gekozen worden tussen twee lezingen. Psycholoog en seksuoloog Gertjan van Zessen zal spreken over dwangmatige seks en seksverslaving. Pieter Barnhoorn, seksuoloog, zal spreken over ervaringen uit zijn praktijk. Hij zal niet alleen de medische kant belichten van seksuele afwijkingen en abnormaliteiten, maar zal tevens uitleggen hoe hij omgaat met de patiënten in zijn praktijk. Bij de laatste ronde kan er tevens gekozen worden tussen twee lezingen. Het onderwerp transgenderisme zal belicht worden door Sass Rogando Sasot, transactivist. Zij is zelf geboren als man en gaat nu door het leven als vrouw. Daarnaast zal het onderwerp pedofilie aan de orde komen. Zo zal Mark Lucius, die ook te zien was in het programma Je Zal Het Maar Zijn (http://www.npo.nl/je-zal-het-maar-zijn/29-12-2015/BNN_101376512), vertellen over hoe het is om een pedofiele voorkeur te hebben.

Bent u geïnteresseerd in het thema seksualiteit en wilt u graag meer weten over dit onderwerp? Kom dan naar ons symposium! De inloop begint om 18:30 en de openingslezing begint om 19:00. Na afloop van het symposium zal er nog gelegenheid zijn om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

---Kaartverkoop---
Kaarten zijn aan de rechterkant van deze pagina via iDeal te koop. Kaarten kosten €5,- voor leden en €7,50 voor niet-leden van Studievereniging der Psychologie Labyrint. Wanneer u heeft betaald staat u op de gastenlijst.

Facebook evenement:
https://www.facebook.com/events/1665394027032716/

Sponsoren

Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint

Realisatie: verenigingenweb